Salata de cruditati

de sabiradu in Conserve, 28 Oct 2010 | 17189 vizualizari

 

O salata delicioasa langa o fripturica sau chiar cartofiori

 

INGREDIENTE

  • 1 kg telina
  • 1 kg ardei kapia 
  • 1 kg conopida
  • 1 kg gogosari
  • 1 kg morcov
  • 750 ml otet
  • 500 g zahar
  • 400-500 ml ulei
  • 1 lingura si jumatate de sare grunjoasa
  • foi de dafin ,boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cruditati:

Se taie legumele pestisori (ardeiul ,gogosarul)

Telina si morcovul se dau prin razatoare, iar conopida se rupe buchetele. Se pun la fiert otetul,zaharul ,sarea ,uleiul ,foile de dafin si piperul si amestecul  fierbinte se toarna peste legume. Se lasa cca 30 minute in lighean, se amesteca de 4 cateva ori apoi se pune salata la borcan. Este delicioasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

sabiradu 1

29.10.2010, 15:53

Sarumana mult pentru super primirea de aici ,sunteti dragute dragute

ionela2682 1

29.10.2010, 16:02

bine ai venit!
Borcanele nu le sterilizezi...torni amestecul fierbinte ,capsezi si atat?

sabiradu 1

30.10.2010, 17:18

Bune v-am gasit nu sterilizesi nimic,pui in borcane salata dupa ce a stat cu zeama cam o ora si le inchizi.Garantat nu are timp sa se strice pentru ca este buna chiar si de a doua zi

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu conopida in propria saramura